Autorijschool van Laarhoven
 
 

Halfjaarcursus

Informatie

Inhoud

Prijs

Gratis theoriecursus

Extra

 

 

 


Informatie

Deze cursus is ideaal voor de 2-to-drive leerlingen, met name voor hen die op 16,5 jarige leeftijd beginnen met lessen. Waarom? Je kunt namelijk wel op 16,5 jarige leeftijd gaan lessen, maar je mag pas op je 17e examen doen. Wel zo fijn als je dan ook direct op examen kunt. En dat kan met deze cursus: Deze duurt namelijk altijd exact een half jaar!

Hoe bereiken we dit? De cursus bestaat uit 24 rijlessen, 1 tussentijdse toets en het examen. Tijdens de eerste les bepalen we hoeveel lessen je nodig hebt. De duur van de rijlessen is vervolgens afhankelijk van het aantal uur dat je nodig hebt (zie het voorbeeld hieronder). Wanneer je op je 16,5e begint en je lest iedere week, kun je dus direct als je 17 bent op examen!

Ook is er de mogelijkheid voor de coaches om tijdens één van de rijlessen mee te rijden, zodat wij de coach instructies kunnen geven hoe de leerling het best begeleid kan worden. (Voor meer info over 2-to-drive en waarom het goed is al op 16,5-jarige leeftijd te beginnen met lessen: zie Algemene informatie_2-to-drive.) Indien je hier gebruik van wilt maken kunt je dit bij ons aangeven.

 

 

Voorbeeld:

Leerling 1 heeft ongeveer 33 uur rijles nodig.

Dan krijgt hij 9 lessen van 50 minuten en 15 lessen van 100 minuten. = 24 lessen

 

Leerling 2 heeft ongeveer 44 uur rijles nodig.

Dan krijgt hij 4 lessen van 2,5 uur en 20 lessen van 100 minuten. = 24 lessen

 

Beide krijgen dus 24 lessen, maar niet het gelijke aantal lesuren. Zodoende duurt de cursus altijd een half jaar.

 
Inhoud

  • 24 lessen (duur afhankelijk van benodigd aantal uren)
  • tussentijdse toets
  • examen
  • gratis theoriecursus

 

 


Prijs

Vanafprijs: €2000,- (prijs is afhankelijk van benodigd aantal lesuren).

Dit kan betaald worden in 4 termijnen van €500,- .

Dit prijsvoorbeeld staat gelijk aan 40 lessen van 50 minuten.

 
Gratis theoriecursus

Wanneer je je aanmeldt voor de Halfjaarcursus krijg je er gratis een interactieve theoriecursus bij. Hierin wordt de leerstof op een duidelijke en eenvoudige wijze wordt uitgelegd. Tevens kun je het geleerde door middel van examens oefenen. Precies zoals het met het echte examen ook gaat. Leren doe je op de PC, smartphone of tablet!

(Klik in de menubalk op Theoriecursus voor meer info hierover.)

 

 

 

Extra

Soms raden we leerlingen gedurende de cursus aan toch nog meer uren rijles te volgen (indien het leertempo iets lager ligt als in eerste instantie is ingeschat). Mocht dit nodig zijn proberen we dit tijdig aan te geven. Wat we dan doen is de lessen van 100 minuten omzetten in lessen van 2,5 uur, zodat je toch binnen het half jaar op examen te kunt gaan.

Meer informatie of aanmelden?