Autorijschool van Laarhoven
 
 

Intensiefcursus

Informatie

Inhoud

Prijs

Gratis theoriecursus

ExtraInformatie

Wil je snel je rijbewijs halen? Dan is deze cursus voor jou weggelegd. In 13 weken ga je op een uitdagende manier op weg naar je rijbewijs. De lessen zijn zodanig opgebouwd dat je ruim de tijd hebt het geleerde te oefenen, maar waarin de leerstappen elkaar vlot opvolgen. De cursus bestaat uit lessen van 2,5 uur, waar de leerlingen erg over te spreken zijn (zie algemene informatie_snelcursus). Een complete theoriecursus is gratis bij dit pakket inbegrepen. 

Wij raden aan de cursus uit te breiden met een tussentijdse toets (pakket 2). Dit zal je helpen goed voorbereid te zijn voor je examen en zal je slagingskansen verhogen (zie algemene informatie _tussentijdse toets).

Ook als spoedcursus is deze cursus geschikt. Indien je meerdere keren per week kunt lessen en wij er plaats voor hebben kun je met deze cursus in 2-6 weken je rijbewijs halen. Voor meer info hierover vragen we je contact op te nemen met onze rijschool.

Inhoud

Pakket 1:

  • 13 lessen van 2,5 uur (Dit staat gelijk aan 39 lessen van 50 minuten.)
  • examen
  • gratis theoriecursus

 

Pakket 2:

  • 13 lessen van 2,5 uur (Dit staat gelijk aan 39 lessen van 50 minuten.)
  • tussentijdse toets
  • examen
  • gratis theoriecursus
  • Duur: ± 3,5 maanden

 
Prijs

Pakket 1:

€1800,- (inclusief examen)
Dit kan betaald worden in 3 termijnen van €600,- .

 

Pakket 2:

€1995,- (inclusief tussentijdse toets en examen)
Dit kan betaald worden in 3 termijnen van €665,- .

 Gratis theoriecursus

Wanneer je je aanmeldt voor de Intensiefcursus krijg je er gratis een interactieve theoriecursus bij. Hierin wordt de leerstof op een duidelijke en eenvoudige wijze wordt uitgelegd. Tevens kun je het geleerde door middel van examens oefenen. Precies zoals het met het echte examen ook gaat. Leren doe je op de PC, smartphone of tablet!

(Klik in de menubalk op Theoriecursus voor meer info hierover.)

 Extra

De intensiefcursus is een uitgebreide cursus waarin alle lesonderdelen aanbod komen, maar niet iedere leerling heeft genoeg aan 13 x 2,5 uur rijles. Daarom kan het zijn dat we gedurende de cursus moeten adviseren lessen extra te nemen.

Meer informatie of aanmelden?